Το ξενοδοχείο Αρτεμών επιχορηγήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014-2020 Hotel Artemon wos cofinanced by Greece and the European Union
ΕΛ | EN | FR | IT | DE

Εστιατόριο Λεμπέσης

Από το 1968 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Αρτεμών "Λεμπέση" προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες, χρησιμοποιώντας πάντα βιολογικά προϊόντα παραγωγής μας, παραδοσιακά φαγητά από τη Σίφνο και όχι μόνο, κάτω από την κλιματαριά της πλακόστρωτης αυλής.

Αρνί μαστέλο, καπαροσαλάτα, ρεβιθάδα στον ξυλόφουρνο, αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά, μελόπιτα (παραδοσιακό γλυκό), είναι μόνο μερικά από τα σιφνέικα πιάτα μας. Συνδυάστε τα με κρασί δικής μας παραγωγής, από τα σταφύλια της κληματαριάς μας.

Επίσης την περίοδο του Πάσχα, μπορείτε να γευτείτε όλα τα παραδοσιακά εδέσματα, φτιαχμένα με μεράκι, με δικά μας βιολογικά προϊόντα. Το αναστάσιμο μενού του εστιατορίου μας είναι ονομαστό και περιλαμβάνει εξαιρετική μαγειρίτσα, το παραδοσιακό αρνάκι «μαστέλο» στο φούρνο ψημένο σε πήλινο σκεύος πάνω σε κληματόβεργες, σιφνέικη ξινομυζήθρα, κόκκινα αυγά, σαλάτα, σιφνέικο κρασί και μελόπιτα, ενώ όλες τις ημέρες της νηστείας προσφέρουμε θαλασσινά και λαδερά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, σαλάτες και μεζέδες με δικά μας λαχανικά.

Ο χώρος του εστιατορίου διατίθεται για εκδηλώσεις. Η εσωτερική χωρητικότητά του είναι 160 άτομα.

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Αρτεμώνας
Τ.Κ. 84003, Σίφνος - Κυκλάδες

Τηλέφωνο

2284031303 & 6945072696

Θέση

Το ξενοδοχείο Αρτεμών βρίσκεται στον γραφικό οικισμό του Αρτεμώνα Σίφνου Περισσότερα...

Θέση στο χάρτη

Ακολουθήστε μας

Κοινοποιείστε